Ads by IBU ProTV

Harry Potter si Ordinul Phoenix (2007)

Harry Potter and the Order of the Phoenix

AP
Aventura
138 minute
(1 voturi)
10.0/10

Regizor: David Yates (II)

Scenariu: Michael Goldenberg

Cu: Daniel Radcliffe ,

Casa de productie: Warner Bros.

Sinopsis: In Harry Potter si Ordinul Phoenix, Harry revine la Hogwarts in al cincilea an de studii si descopera...

Sinopsis

In Harry Potter si Ordinul Phoenix, Harry revine la Hogwarts in al cincilea an de studii si descopera ca mare parte a comunitatii de vrajitori nu crede ca tanarul erou s-a intalnit cu maleficul Lord Voldemort si ca prefera sa ignore vestile despre intoarcerea acestuia.

 De teama ca venerabilul Albus Dumbledore minte despre intoarcerea lui Voldemort pentru a-i submina pozitia si a-i prelua functia, ministrul Magiei, Corneliu Fudge, numeste un nou profesor de Aparare Impotriva Artelor Intunecate, care sa ii tina sub observatie pe Dumbledore si pe studentii de la Hogwarts.

Insa cursul aprobat de minister si predat de Dolores Umbridge ii lasa pe tinerii vrajitori nepregatiti sa se apere impotriva fortelor malefice care ameninta intreaga comunitate vrajitoreasca.

 Astfel, la indemnul prietenilor sai, Hermione si Ron, Harry preia initiativa. La intalnirile secrete cu un mic grup de studenti, autointitulat „Armata lui Dumbledore”, Harry ii invata cum sa se apere impotriva Artelor Intunecate si ii pregateste pe tinerii vrajitori curajosi pentru batalia ce urmeaza.

Actori

Vezi toti actorii ›

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies