Ads by IBU ProTV

Nevasta de imprumut (2011)

Just Go with It

AG
Romantic, Comedie
116 minute
(46 voturi)
10.0/10

Regizor: Dennis Dugan (I)

Scenariu: Allan Loeb, Timothy Dowling (I)

Cu: Adam Sandler (I), Jennifer Aniston , Brooklyn Decker

Casa de productie: Happy Madison Productions

Sinopsis: Danny (Adam Sandler) este un chirurg plastician de succes care se teme sa isi intemeieze o familie sau...

Sinopsis

Danny (Adam Sandler) este un chirurg plastician de succes care se teme sa isi intemeieze o familie sau sa se implice intr-o relatie serioasa. De aceea, Danny o minte pe iubita lui, Palmer (Brooklyn Decker), ca este casatorit si are doi copii, dar ca intentioneaza sa divorteze in viitorul apropiat.

Atunci cand Palmer ii gaseste verigheta ascunsa intr-un buzunar si observa ca barbatul nu are pe degetul inelar de la mana stanga niciun semn care sa indice faptul ca ar purta in mod constant un inel, incepe sa suspecteze ca acesta nu ii spune adevarul si il provoaca sa i-o prezinte pe sotia lui, amenintand sa il paraseasca in cazul in care nu ii va face pe plac.

Dornic sa isi salveze relatia cu tanara pe care o considera femeia visurilor lui, Danny apeleaza la ajutorul asistentei si prietenei sale Katherine (Jennifer Aniston), pe care o roaga sa pretinda ca este sotia lui si ca cei doi copii ai ei sunt rezultati din mariajul lor. Atunci cand minciuna risca sa ii explodeze in fata, doctorul pleaca intr-o vacanta in Hawaii impreuna cu iubita si cu asistenta lui, iar ceea ce se intampla in aceasta locatie exotica le va schimba tuturor vietile...

Actori

Vezi toti actorii ›
Adam Sandler
(I)
Adam Sandler (I)
Brooklyn Decker
Brooklyn Decker
Nicole Kidman
Nicole Kidman

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›