Ads by IBU ProTV

Pestera (2005)

The Cave

15
Horror
93 minute
(0 voturi)
0.0/10

Regizor: Bruce Hunt

Cu: Cole Hauser, Eddie Cibrian, Morris Chestnut

Sinopsis:   In inima padurilor din Romania, o echipa de cercetatori da peste ruinele unei biserici din...

Sinopsis

 

In inima padurilor din Romania, o echipa de cercetatori da peste ruinele unei biserici din secolul al XIII-lea. Ulterior, ei descopera ceva uimitor: lacasul este construit deasupra intrarii unui sistem de pesteri gigant. Biologii locali cred ca pestera respectiva adaposteste un intreg ecosistem, nedescoperit inca, asa ca angajeaza un grup de speologi americani, pentru a-i ajuta sa exploreze adancimile.  

Jake si fratele sau, Tyler, sunt speologi foarte bine pregatiti si extrem de pasionati de munca lor, si conduc o echipa de scafandri de top. Ei sosesc in Romania cu echipament de ultima generatie, care le permite sa ramana sub apa chiar si 24 de ore.

Specialistii trec imediat la explorat, dar in interiorul pesterii nu gasesc doar un nou ecosistem, ci si noi specii, unele dintre ele extrem de periculoase. In urma unei explozii, grupul ramane prins in labirintul subteran, iar o creatura inspaimantatoare le pune viata in pericol la fiecare pas. Pentru a supravietui, ei trebuie sa faca fata pericolului necunoscut din adancuri si sa gaseasca o cale de a iesi din pestera.  

Actori

Vezi toti actorii ›

Modifică setările cookies