Ads by IBU ProTV

Saga Amurg:Luna Noua (2009)

New Moon

15
Thriller, Romantic, Fantastic
130 minute
(43 voturi)
9.9/10

Regizor: Chris Weitz

Cu: Kristen Stewart , Robert Pattinson , Taylor Lautner

Casa de productie: Imprint Entertainment

Sinopsis: In Saga Amurg: Luna Noua, cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg, idila dintre un vampir si o muritoare...

Sinopsis

In Saga Amurg: Luna Noua, cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg, idila dintre un vampir si o muritoare prinde un nou contur atunci cand Bella Swan (Kristen Stewart) se adanceste in secretele lumii supranaturale - din care isi doreste atat de mult sa faca parte - numai pentru a se regasi intr-un pericol cu mult mai mare decat inainte.

Dupa petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) si familia sa parasesc orasul Forks, in dorinta de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor. Deprimata si insingurata, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu si descopera ca, de fiecare data cand isi risca viata, imaginea lui Edward ii apare in minte.


Dorinta arzatoare de a fi impreuna cu el o face sa se expuna unor pericole din ce in ce mai mari. Cu ajutorul prietenului sau din copilarie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaureaza o motocicleta veche pe care o va folosi in noile calatorii, iar inima ei inghetata pare sa se deschida relatiei cu Jacob - membru al misteriosului clan Quileute – care are propriile secrete periculoase.


Dincolo de granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, Bella si Edward sunt capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor.


Suspansul si pasiunea care au transformat Amurg intr-un adevarat fenomen, se continua cu multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in Saga Amurg: Luna Noua.

Avand la baza cea mai bine vanduta serie de romane, creata de Stephenie Meyer (si care continua sa conduca clasamentele de mai bine de 52 de saptamani), cu peste 5,5 milioane de exemplare tiparite, Amurg este un fenomen cultural, cu fani devotati, care asteapta cu nerabdare filmul.

Exista peste o suta de site-uri ale fanilor Sagai Amurg, serie premiata de catre New York Times cu disctinctia ,,Alegerea editorului", ,,Cea mai buna carte a anului" de catre a Publishers Weekly, ,,Cea mai buna carte a deceniului" de catre Amazon, ..Cea mai buna alegere" de catre Teen People. Amurg face parte din ,,Topul celor zece carti pentru tineri", conform American Library Association si din ,,Topul celor zece carti pentru cititori nehotarati", fiind tradusa in mai mult de 20 de limbi.

Actori

Vezi toti actorii ›

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies