Ads by IBU ProTV

Tatal fantoma (2011)

The Phantom Father

AG
Drama
90 minute
(2 voturi)
10.0/10

Regizor: Lucian Georgescu

Cu: Marcel Iures, Barry Gifford, Mihaela Sirbu

Casa de productie: Generic Audiovizual (GAV)

Sinopsis: Profesorul american Robert Traum (Marcel Iures, intr-un rol deopotriva impresionant si inedit) isi ia...

Sinopsis

Profesorul american Robert Traum (Marcel Iures, intr-un rol deopotriva impresionant si inedit) isi ia un concediu de un an si, renuntand la un prezent lipsit de surprize, decide sa imbratiseze o aventura ce are stransa legatura cu trecutul. Intors pe batranul continent, Robert incearca sa descalceasca misterul ce invaluie originile tatalui si unchiului sau, faimosii frati Traum: Rudolf, un celebru romancier, si Samuel, odinioara mare gangster la Chicago. In timpul calatoriei sale prin nordul Romaniei, Robert o cunoaste pe Tania (Mihaela Sirbu), sefa Arhivelor Bucovinei.

Impreuna, cei doi incearca sa-l gaseasca pe Sami (Valer Delakeza), ultimul prieten al familiei Traum aflat inca in viata, proiectionist la un mic cinematograf prafuit de provincie. Sosirea lui Robert e providentiala, caci Sami tocmai a fost izgonit din cinema de catre un politician local pus pe capatuiala si implicat in afaceri cu mafia ucrainiana... Treptat, Robert il va ajuta pe Sami sa-si recupereze cinematograful, iar batranul il va ajuta pe Robert sa-si recupereze identitatea...

Road-movie initiatic, Tatal fantoma este o comedie dulce-amara, tandra si nostalgica, vorbita majoritar in limba engleza cu dialoguri incidentale in limba romana.

Actori

Vezi toti actorii ›
Marcel Iures
Marcel Iures
Barry Gifford
Barry Gifford
Mihaela Sirbu
Mihaela Sirbu
Valer Delakeza
Valer Delakeza
Sami

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies