Ads by IBU ProTV

The Bourne Legacy / Mostenirea lui Bourne (2012)

The Bourne Legacy

AG
(26 voturi)
9.3/10

Regizor: Tony Gilroy (I)

Cu: Jeremy Renner , Rachel Weisz, Edward Norton (I)

Casa de productie: Universal Pictures

Sinopsis: The Bourne Legacy este al patrulea film din seria eroului Bourne. Pelicula regizata de Tony Gilroy, aduce...

Sinopsis

The Bourne Legacy este al patrulea film din seria eroului Bourne. Pelicula regizata de Tony Gilroy, aduce in prim plan pe un nou agent CIA, Aaron Cross (Jeremy Renner) care are de infruntat o misiune periculoasa.


Arhitectul povestii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia urmatorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm si a strans incasari de aproape 1 miliard de dolari pe plan international: Mostenirea lui Bourne. Scenaristul-regizor dezvolta universul creat de scriitorul Robert Ludlum cu o poveste originala care ne face cunostinta cu un nou erou (Jeremy Renner), a carui supravietuire este pusa in pericol de evenimentele din primele trei filme din serie.


In Mostenirea lui Bourne, lui Jeremy Renner i se alatura nou-venitii Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach si Oscar Isaac, in timp ce veteranii francizei, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn si Scott Glenn isi reiau rolurile din primele trei filme ale seriei.Cu doisprezece ani in urma publicul din toata lumea a facut cunostinta cu Bourne, cand a fost scos inconstient din apele Mediteranei. De-a lungul a trei filme spectatorii au urmarit aventurile lui si i-au descoperit identitatea. I-au vazut pe supervizorii lui de la CIA punand in miscare o vanatoare de oameni impresionanta. Au aflat despre programul Treadstone si despre abilitatile speciale ale lui Bourne, iar la finalul trilogiei au avut impresia ca povestea era terminata.  Mostenirea lui Bourne trage cortina pentru a dezvalui o intriga si mai sumbra in care un nou erou trebuie sa se lupte pentru a ramane in viata cand programul lui devine brusc o amenintare scapata de sub control.

Actori

Vezi toti actorii ›
Rachel Weisz
Rachel Weisz
Edward Norton
(I)
Edward Norton (I)
Joan Allen
(I)
Joan Allen (I)
Pam Landy

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies