Ads by IBU ProTV

The Dark Knight Rises (2012)

The Dark Knight Rises

AG
(187 voturi)
10.0/10

Regizor: Christopher Nolan (I)

Scenariu: Bob Kane (I) (1915–1998)

Cu: Christian Bale , Joseph Gordon-Levitt , Gary Oldman

Casa de productie: Warner Bros. Pictures

Sinopsis: Dark Knight Rises/ Cavalerul Negru: Legenda Renaste, este finalul epic al trilogiei semnate de Christopher...

Sinopsis

Dark Knight Rises/ Cavalerul Negru: Legenda Renaste, este finalul epic al trilogiei semnate de Christopher Nolan.


Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii.


Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane, un terorist mascat al carui crud plan pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.


In fruntea unei distributii alcatuite din staruri internationale se afla castigatorul Premiului Oscar, Christian Bale (The Fighter) care isi reia rolul dublu Bruce Wayne/ Batman. Distributia filmului ii mai include pe: Anne Hathaway, in interpretarea personajului Selina Kyle; Tom Hardy in rolul lui Bane; castigatoarea Premiului Oscar, Marion Cotillard (La vie en rose), in rolul Mirandei Tate si pe Joseph Gordon-Levitt, in interpretarea lui John Blake.

Actori

Vezi toti actorii ›

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies