Ads by IBU ProTV

Eroi de sacrificiu 2 (2012)

The Expendables 2

AG
(114 voturi)
8.1/10

Regizor: Simon West (I)

Scenariu: David Agosto, Ken Kaufman

Cu: Jason Statham , Bruce Willis , Liam Hemsworth

Casa de productie: Millennium Films

Sinopsis: Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph...

Sinopsis

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews), impreuna cu novicii Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan), se reintalnesc cu domnul Church (Bruce Willis), care ii angajeaza pentru o misiune aparent banala. 


Pare o treaba usoara pentru Barney si mercenarii sai de scoala veche, dar cand lucrurile o iau razna, iar unul dintre ei plateste cu viata, eroii de sacrificiu sunt obligati sa se lupte intr-un un teritoriu ostil lor, in care sansele le sunt potrivnice. Hotarati sa se razbune, mercenarii provoaca haos si distrugere in tabara adversarilor, demoland tot ce le iese in cale si demascand o amenintare neasteptata: trei kilograme de plutoniu, cantitate suficient[ cat sa modifice echilibrul marilor puteri nucleare ale lumii. Dar asta nu e nimic pe langa razbunarea impotriva ticalosului care l-a ucis pe unul dintre fratii lor. Razbunarea se va face in stilul eroilor de sacrificiu...


Regizat de Simon West, dupa un scenariu de Sylvester Stallone si inspirat de personajele create de David Callaham, Eroi de sacrificiu 2 este produs de Avi Lerner si de Kevin King-Templeton, Danny Lerner, Les Weldon, iar producatorii executivi ai filmului sunt Boaz Davidson, Trevor Short, Danny Dimbort, Jon Feltheimer, Jason Constantine, Eda Kowan, Basil Iwanyk si Guymon Casady.

Actori

Vezi toti actorii ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies