Ads by IBU ProTV

Marea Mahmureala 2 (2011)

The Hangover Part II

AG
Comedie
102 minute
(45 voturi)
9.7/10

Scenariu: Craig Mazin, Scot Armstrong (I)

Cu: Bradley Cooper (I) , Zach Galifianakis, Ed Helms (I)

Casa de productie: Legendary Pictures

Sinopsis: Gasca nebuna din Marea mahmureala/ The Hangover se intoarce pentru inca o serie de aventuri. Dupa...

Sinopsis

Gasca nebuna din Marea mahmureala/ The Hangover se intoarce pentru inca o serie de aventuri.

Dupa ce are loc petrecerea memorabila a burlacilor pe care Phil Wenneck (Bradley Cooper), Alan Garner (Zack Galifianakis) si Stu Price (Ed Helms) i-au organizat-o bunului lor prieten Doug Billings (Justin Bartha) in Las Vegas, grupul a constatat ca viitorul mire este de negasit cu 24 de ore inainte de nunta.

Noaptea crunta de betie se pare ca i-a determinat pe burlaci sa faca lucruri extrem de ciudate, de care nu isi amintesc. Ei descopera ca prin camera lor de hotel se plimba nestingherit un tigru, in debara plange un bebelus a carui mama este o dansatoare de striptease si ca pe urmele lor se afla un gangster asiatic pe nume Mr.Chow. Avand in vedere toate aceste lucruri intamplate, Stu nu vrea sa isi asume nici un risc inainte de propria casatorie si isi invita amicii in Thailanda la o masa care se vrea complet lipsita de peripetii.

Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si blajinul Stu Price invata pe pielea lui ca aventurile de care poate avea parte in Bangkok sunt mai salbatice decat cele pe care le ofera Las Vegas-ul. Stu se trezeste tatuat pe fata in stilul pugilistului Mike Tyson de catre un specialist in tatuaje irlandez (Liam Neeson) stabilit in Thailanda si avandu-l din nou ca un ghimpe in coaste pe mafiotul Mr. Chow, care are ceva de impartit cu cei patru nord-americani pusi pe sotii.

Astfel, in Marea mahmureala 2/ The Hangover Part II un simplu brunch va ajunge un fiasco total, ce va depasi cu mult peripetiile din Las Vegas.

Actori

Vezi toti actorii ›
Zach Galifianakis
Zach Galifianakis
Ed Helms
(I)
Ed Helms (I)
Justin Bartha
Justin Bartha

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›