Ads by IBU ProTV

Wrath of the Titans/Furia titanilor (2012)

Wrath of the Titans

AG
(76 voturi)
10.0/10

Regizor: Jonathan Liebesman

Scenariu: Dan Mazeau

Cu: Sam Worthington , Liam Neeson , Rosamund Pike

Casa de productie: Legendary Pictures

Sinopsis: La un deceniu dupa infrangerea eroica a monstrului Kraken, Perseu (Sam Worthington) fiul lui Zeus incearca...

Sinopsis

La un deceniu dupa infrangerea eroica a monstrului Kraken, Perseu (Sam Worthington) fiul lui Zeus incearca sa-si schimbe viata, alegand una mai linistita, de pescar intr-un sat micut unde are grija de fiul sau de 10 ani, Helius.


Intre timp, o lupta pentru suprematie se dezlantuie intre Zei si Titani. Slabiti de lipsade devotament a omenirii, zeii sunt pe cale de a pierde controlul Titanilor inchisi in lumea de dincolo si a liderului lor feroce, Kronos, tatal celor trei frati Zeus (Liam Neeson), Hades (Ralph Fiennes) si Poseidon (Danny Huston).


Cei trei l-au detronat pe tatal lor cu mult timp in urma, lasandu-l sa putrezeasca in abisul sumbru al Tartarului, o pestera care se afla adanc in lumea cavernelor din lumea de dincolo.


Perseus nu poate ignora chemarea interioara care il indeamna sa ia atitudine impotriva planului lui Hades si a fiului adevarat a lui Zeus, Ares, care l-au tradat pe Zeus si planuiesc o detronare a lui, impreuna cu Kronos.


In felul acesta puterea Titanilor creste mai mult decat cea a lui Zeus care este lipsit de devotamentul omenirii astfel riscand sa dezlantuie iadul pe pamant.


Cerand ajutorul Reginei razboinice Andromeda (Rosamund Pike), a fiului lui Poseidon, semizeul Agenor, si a zeului decazut Hephaestus, Perseu porneste cu curaj intr-o cautare grea in lumea de dincolo cu intentia de al salva pe Zeus, astfel dejucand planurile Titanilor salvand omenirea de la distrugere.


 

Actori

Vezi toti actorii ›

	Sam Worthington
Sam Worthington
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Ralph Fiennes
Ralph Fiennes
Hades

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies