Ads by IBU ProTV

X-Men: First Class (2011)

X-Men: First Class

AG
(55 voturi)
9.8/10

Scenariu: Bryan Singer

Cu: James McAvoy , Michael Fassbender , Jennifer Lawrence

Casa de productie: 20th Century Fox

Sinopsis: "X-Men: First Class" este un prequel al primelor trei filme din seria mutantilor-X, actiunea...

Sinopsis

"X-Men: First Class" este un prequel al primelor trei filme din seria mutantilor-X, actiunea desfasurandu-se in anii '60, ani in care prietenia dintre Charles Xavier si Erik Lensherr o ia pe o cale gresita, inainte ca cei doi sa fondeze scoala de muntanti-x.
 


Pana ca Charles Xavier (interpretat in acest film de James McAvoy) si Erik Lensherr (Michael Fassenbender) sa devina Profesorul X si Magneto, acestia erau doi tineri ce descopereau pentru prima data puterile pe care de detin. Extrem de apropiati, ei lucrau impreuna la mutantii-x, pentru a preveni cea mai mare amenintare pe care lumea a cunoscut-o.


Insa intre cei doi a aparut o ruptura, ce i-a facut sa ajunga dusmani de moarte. Astfel, a aparut razboiul etern dintre fratia mutantilor din partea lui Magneto si mutantii din partea profesorului Xavier. In regia lui Matthew Vaughn, cel care a semnat regia pentru "Stardust" si "Kick-Ass", "X-Men: First class" este produs tot de studiourile Marvel, costumele si efectele speciale fiind si mai spectaculoase decat in benzile desenate originale.

Actori

Vezi toti actorii ›

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies