PROGRAM PROCINEMA

  • 06:00
    La Maruta
    120 min.
  • 08:00
    Cel mai lung drum
    150 min.
  • 10:30
    La bloc
    135 min.
  • 12:45
    Inima de dragon: Un nou inceput
    105 min.
  • 14:30
    Toamna bobocilor
    120 min.
  • 16:30
    Marsul nuptial
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Hellboy 2: Armata de aur
    150 min.
  • 23:00
    Hellboy: Chemarea intunericului
    135 min.
  • 01:15
    Hellboy 2: Armata de aur
    120 min.
  • 03:15
    Apropo Tv
    60 min.
  • 04:15
    La bloc
    105 min.
  • 06:15
    Ce spun romanii
    105 min.

Modifică setările cookies