Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:30
    La Maruta
    90 min.
  • 08:00
    Hei, baiete! Hei, fato!
    105 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:15
    Amintiri dureroase
    120 min.
  • 14:15
    Dl & Dna Hart: Vechii prieteni nu mor niciodata
    120 min.
  • 16:15
    Proiectul Medusa
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Scapati de Smart!
    150 min.
  • 23:00
    Teleportati in adolescenta 2
    120 min.
  • 01:00
    Scapati de Smart!
    120 min.
  • 03:00
    Teleportati in adolescenta 2
    90 min.
  • 04:30
    La bloc
    105 min.
  • 06:15
    La Maruta
    120 min.