PROGRAM PROCINEMA

  • 06:45
    La Maruta
    105 min.
  • 08:30
    Misterul lui Hailey Dean: Un teren mortal
    105 min.
  • 10:15
    La bloc
    135 min.
  • 12:30
    Buletin de Bucuresti
    105 min.
  • 14:15
    Dl. Deeds - Mostenitor fara voie
    120 min.
  • 16:15
    Phoebe in Tara Minunilor
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Foc incrucisat
    120 min.
  • 22:30
    Monstrul din Lake Placid: Mostenirea
    120 min.
  • 00:30
    Foc incrucisat
    105 min.
  • 02:15
    La Maruta
    105 min.
  • 04:00
    La bloc
    120 min.
  • 06:00
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies