Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 07:00
    Miracol pe munte
    120 min.
  • 09:00
    La bloc
    135 min.
  • 11:15
    Harry Potter si Printul Semipur
    180 min.
  • 14:15
    Frank si robotul
    105 min.
  • 16:00
    Tribul invingatorilor
    135 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Departe de lumea dezlantuita
    150 min.
  • 23:00
    Un ghem de minciuni
    150 min.
  • 01:30
    Pineapple Express: O afacere riscanta
    135 min.
  • 03:45
    La bloc
    105 min.
  • 05:30
    La Maruta
    120 min.