Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:00
    La Maruta
    120 min.
  • 08:00
    De Anul Nou
    135 min.
  • 10:15
    La bloc
    135 min.
  • 12:30
    Snoopy si Charlie Brown: Filmul Peanuts
    105 min.
  • 14:15
    Pe urmele vinovatului
    120 min.
  • 16:15
    Incredibilul Burt Wonderstone
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Australia
    210 min.
  • 00:00
    Noaptea fricii 2
    120 min.
  • 02:00
    Australia
    210 min.
  • 05:30
    La Maruta
    120 min.