PROGRAM PROCINEMA

  • 06:15
    Ce spun romanii
    120 min.
  • 08:15
    Un alt Karate Kid
    135 min.
  • 10:30
    La bloc
    135 min.
  • 12:45
    Stewardesa
    105 min.
  • 14:30
    Nazdravanii din padure: Speriosul speriosilor
    105 min.
  • 16:15
    Mama batailor de cap
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri
    135 min.
  • 22:45
    Black Mass: Afaceri murdare
    150 min.
  • 01:15
    Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri
    135 min.
  • 03:30
    Apropo Tv
    45 min.
  • 06:00
    La bloc
    30 min.
  • 06:30
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies