Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:00
    La Maruta
    120 min.
  • 08:00
    Inima de dragon: Un nou inceput
    105 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:15
    Spionii in vacanta
    105 min.
  • 14:00
    Aventurile lui Huck Finn
    135 min.
  • 16:15
    Craciunul in Conway
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Fereastra secreta
    120 min.
  • 22:30
    Seductie
    120 min.
  • 00:30
    Fereastra secreta
    105 min.
  • 02:15
    La Maruta
    120 min.
  • 04:15
    La bloc
    75 min.
  • 05:30
    Ce spun romanii
    120 min.

Modifică setările cookies