PROGRAM PROCINEMA

  • 06:30
    La Maruta
    120 min.
  • 08:30
    Nazdravanii din padure: Speriosul speriosilor
    90 min.
  • 10:00
    La bloc
    135 min.
  • 12:15
    Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri
    150 min.
  • 14:45
    Barbati in negru II
    105 min.
  • 16:30
    Nota perfecta
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Noile aventuri ale lui Babe
    105 min.
  • 22:15
    Mandrie, prejudecata si zombi
    120 min.
  • 00:15
    Noile aventuri ale lui Babe
    120 min.
  • 02:15
    La Maruta
    90 min.
  • 06:00
    La bloc
    30 min.
  • 06:30
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies