PROGRAM PROCINEMA

  • 06:30
    La bloc
    60 min.
  • 07:30
    Batem palma?
    90 min.
  • 09:00
    Misterul lui Hailey Dean: Cazul lui Will
    90 min.
  • 10:30
    La bloc
    150 min.
  • 13:00
    Aventurile K-9: Legenda aurului pierdut
    120 min.
  • 15:00
    Doi frati
    135 min.
  • 17:15
    Cu totii la surf 2: Mania valurilor
    90 min.
  • 18:45
    La bloc
    105 min.
  • 20:30
    Hellboy 2: Armata de aur
    150 min.
  • 23:00
    Hellboy: Chemarea intunericului
    135 min.
  • 01:15
    Batalionul Donbas
    120 min.
  • 03:15
    Apropo Tv
    45 min.
  • 04:00
    La bloc
    105 min.
  • 06:15
    La Maruta
    105 min.

Modifică setările cookies