PROGRAM PROCINEMA

  • 05:45
    La Maruta
    105 min.
  • 07:30
    Soricelul familiei
    90 min.
  • 09:00
    La bloc
    165 min.
  • 11:45
    Dansul strazii 2
    105 min.
  • 13:30
    Anna si Regele
    180 min.
  • 16:30
    Misterul lui Hailey Dean: Cazul lui Will
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Lunetistul: Razbunarea
    120 min.
  • 22:30
    Edison, un oras corupt
    120 min.
  • 00:30
    Lunetistul: Razbunarea
    120 min.
  • 02:30
    La Maruta
    105 min.
  • 06:00
    La bloc
    30 min.
  • 06:30
    La Maruta
    105 min.

Modifică setările cookies