PROGRAM PROCINEMA

  • 06:15
    La Maruta
    105 min.
  • 08:00
    Doi frati
    105 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:00
    Indiana Jones si Regatul craniului de cristal
    150 min.
  • 14:30
    Mereu la prima intalnire
    120 min.
  • 16:30
    Designul unei crime
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Foc incrucisat
    120 min.
  • 22:30
    Incredere
    120 min.
  • 00:30
    Foc incrucisat
    105 min.
  • 02:15
    La Maruta
    105 min.
  • 04:00
    La bloc
    135 min.
  • 06:45
    La Maruta
    105 min.

Modifică setările cookies