PROGRAM PROCINEMA

  • 05:45
    La Maruta
    120 min.
  • 07:45
    Danseaza cu mine
    120 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:00
    Cursa de karting
    120 min.
  • 14:00
    Orasenii
    135 min.
  • 16:15
    Luna de miere in Las Vegas
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Pestera
    120 min.
  • 22:30
    Lectii de viata
    120 min.
  • 00:30
    Pestera
    120 min.
  • 02:30
    La Maruta
    105 min.
  • 04:15
    La bloc
    105 min.
  • 06:00
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies