PROGRAM PROCINEMA

  • 06:45
    La Maruta
    120 min.
  • 08:45
    Reteta pentru dezastru
    120 min.
  • 10:45
    La bloc
    150 min.
  • 13:15
    Razbunare in pijamale
    105 min.
  • 15:00
    Razboiul vecinilor
    90 min.
  • 16:30
    Misterul lui Hailey Dean: Cazul lui Will
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Rocketman: Povestea lui Elton John
    150 min.
  • 23:00
    Seducerea lui Joyce Mitchell
    120 min.
  • 01:00
    Rocketman: Povestea lui Elton John
    135 min.
  • 03:15
    La Maruta
    90 min.
  • 06:15
    La bloc
    30 min.
  • 06:45
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies