PROGRAM PROCINEMA

  • 06:30
    La Maruta
    105 min.
  • 08:15
    Lumina ochilor mei
    90 min.
  • 09:45
    La bloc
    165 min.
  • 12:30
    Misterul lui Hailey Dean: Cazul lui Will
    120 min.
  • 14:30
    Mr. Bean - o comedie dezastru
    105 min.
  • 16:15
    Nunta cu Darcy
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Identitate dubla
    120 min.
  • 22:30
    Fata disparuta
    180 min.
  • 01:30
    Identitate dubla
    105 min.
  • 03:15
    La Maruta
    90 min.
  • 04:45
    La bloc
    75 min.
  • 06:00
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies