Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:00
    La Maruta
    120 min.
  • 08:00
    Jurnalul unui pusti: Caldura mare
    105 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:15
    Rocky III
    120 min.
  • 14:15
    Rocky IV
    120 min.
  • 16:15
    Drumul spre Bali
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Furtul de diamante
    105 min.
  • 22:15
    LOL
    120 min.
  • 00:15
    Selfie 69
    135 min.
  • 02:30
    Furtul de diamante
    90 min.
  • 04:00
    La bloc
    60 min.
  • 05:30
    La Maruta
    120 min.