marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul roman Sebastian Stan se iubeste cu Jennifer Morrison, actrita din Dr. House

Actrita Jennifer Morrison si actorul de origine romana Sebastian Stan formeaza un cuplu, scrie revista People.
 

Actorul roman Sebastian Stan se iubeste cu Jennifer Morrison, actrita din Dr. House


Cei doi formeaza cel de-al doilea cuplu in care sunt implicate vedetele serialului american Once Upon a Time. Dupa ce Ginnifer Goodwin si Josh Dallas si-au oficializat relatia la inceputul lunii aprilie, acum a venit randul celor doi sa-si declare dragostea.


Lucrurile merg din ce in ce mai bine pentru starurile din Once Upon a Time, relatiile dintre protagonistii serialului fiind din ce in ce mai numeroase. Ultimul cuplu ii aduce fata in fata pe actorul de origine romana, Sebastian Stan (28 de ani) si pe Jennifer Morrison (33 de ani), cea care a jucat in primele sezoane din House MD.

"S-au intalnit pe platourile de filmare. Au inceput sa se intalneasca de acum trei luni. Par fericiti impreuna, iar acum incearca sa ia lucrurile incet", a explicat un apropiat al celor doi pentru publicatia People.

Cei doi nu se afla la prima relatie cu colegi de pe platourile de filmare, Sebastian Stan avand inainte o relatie cu Leighton Meester, din Gossip Girl, in timp ce Jennifer Morrison a fost logodita cu Jesse Spencer, partenerul din House MD.


Once Upon a Time, serialul in care joaca cei doi, este o productie TV realizata de ABC, productie care si-a incheiat primul sezon, iar la finalul anului urmeaza sa aiba premiera cel de-al doilea sezon. Serialul are la baza o drama inspirata din povesti in care Regina cea Rea (Lana Parrila) intrerupe nunta Albei ca Zapada (Ginnifer Goodwin) cu Printul James (Josh Dallas) pentru a anunta ca arunca asupra tuturor un blestem prin care le fura dragostea, iar ea va fi singura persoana care va avea o poveste cu final fericit.

Serialul este difuzat in peste 190 de tari, iar majoritatea recenziilor primite au fost pozitive, dovada fiind si succesul de care s-a bucurat printre telespectatorii americani. Productia a devenit unul dintre cele mai urmarite programe de duminica seara in SUA, cu un rating de peste 11 milioane de telespectatori pe episod.
 


Nascut in Constanta, in 1983, Sebastian Stan a plecat din Romania de la varsta de 8 ani. Devenit celebru din serialul Gossip Girl, Stan a jucat vara trecuta in blockbusterul celor de la Marvel Captain America alaturi de Chris Evans si Hugo Weaving. Si este posibil sa apara si in continuarea francizei Captain America: The Winter Soldier , ce se va lansa in 2014.

 

In aceasta vara actorul poate fi vazut in miniseria "Political Animals", produs de reteaua USA Network si care reprezinta debutul lui Sigourney Weaver in seriale. Actrita americana va interpreta rolul Elaine Barrish, o fosta prima doamna a Statelor Unite iar Sebastian Stan este fiul ei.

 



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies