marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Castigatorul concursului "Hai la film" din 11 august a fost desemnat. Intra aici sa vezi aici daca ai castigat

Ghiceste pe Facebook cine este actorul din imagine si castiga o invitatie la comedia mortala Sefi de cosmar

Castigatorul concursului Hai la film din 11 august a fost desemnat. Intra aici sa vezi aici daca ai castigat

PROCINEMA.RO ITI DA ZILNIC BILETE LA FILM. Intra in fiecare zi pe pe pagina de Facebook www.procinema.ro si ghiceste actorul din concursul "Hai la Film!" iar noi te premiam cu o invitatie DUBLA la filmul saptamanii la Hollywood Multiplex.

Intra in fiecare zi pe pagina de Facebook www.procinema.ro, analizeaza poza actorului, citeste indiciul si lasa-ne AICI raspunsul corect.


Castigatorul unei invitatii DUBLE la filmul saptamanii la Hollywood Multiplex va fi ales prin tragere la sorti dintre cei care au raspuns corect iar numele sau va fi afisat pe pagina de Facebook www.procinema.ro a doua zi de la 12.00. Succes! 
Cine este actorul din imagine? Raspunde corect pe Facebook si castiga o invitatie dubla la film!

Toti castigatorii concursului Hai la Film sunt rugati sa-si lase datele de contact la adresa: concurs@procinema.ro pentru a primi invitatiile!

Vezi aici regulamentul concursului!

Castigatorul concursului "Hai la Film!" din 11 august este Cristina Chivu. Raspunsul corect este Gerard Butler. Invitatia la film este valabila de saptamana viitoare de luni pana joi. Castigatorul este rugat sa trimita datele de contact la adresa: concurs@procinema.ro pentru a primi invitatia.



Modifică setările cookies