marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers: cum a fost sters in cateva secunde cel mai mare succes de casa din istoria studiourilor Marvel si Disney

Cum poate o mega productie de aceasta talie sa fie stearsa in cateva secunde? Simplu. Se da vina pe era digitala si pe o gafa de proportii.

The Avengers: cum a fost sters in cateva secunde cel mai mare succes de casa din istoria studiourilor Marvel si Disney

Luna trecuta, copia filmului The Avengers/Razbunatorii 3D care trebuia sa serveasca previzionarii de catre criticii din New York a unuia dintre cele mai asteptate filme din 2012 a fost pur si simplu stearsa de pe server, scrie www.businessinsider.com.


Gafa a fost comisa de catre operatorul de sala iar evenimentul din Manhattan a fost intarziat cu cateva ore bune deoarece filmul a trebuit sa fie redescarcat. Situatia creata i-a lasat fara cuvinte pe ziaristii americani prezenti la eveniment.

Filmul digital este distribuit prin curierat cu ajutorul hardurilor cu informatia digitala stocata (cu coduri de securitate speciale, pentru a preveni copierea ilegala) sau prin satelit. Este la fel de usor sa stergi un film de aceasta anvergura ca atunci cand apesi delete sa renunti la fisierele personale. Filmul digital este mult mai usor de manipulat si de stocat insa este si mai usor de pierdut, atunci cand sunt comise gafe.

Un caz asemanator s-a petrecut cu cei de la Pixar atunci cand filmau Toy Story 2. Din cauza unei comenzi gresite, acestia au reusit sa stearga tot filmul din baza de date. Din fericire animatia avea o copie de rezerva, tinuta acasa de unul dintre producatori.

Pe 8 iunie, The Avengers a reusit sa ajunga filmul cu cele mai mari incasari in istorie in America Latina unde a adunat 200 de milioane de $ si a depasit Avatar si Titanic. La nivel mondial, insa pelicula  cu incasari de 1,367 miliarde de dolari ramane pe locul 3 in spatele celor doua filme regizate de James Cameron.

Impresionantul blockbuster regizat de Joss Whedon despre batalia a 5 super eroi Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner), Black Widow (Scarlett Johansson)  pentru a apara Pamantul este cel mai mare succes de casa din istoria studiourilor Marvel si Disney.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies