marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angus T. Jones: Daca te uiti la Two and a Half Men, te rog, opreste-te. Actorul a desfiintat sitcomul care l-a facut celebru intr-o declaratie surprinzatoare: serialul s-ar putea incheia definitiv

La doi ani dupa despartirea de Charlie Sheen, serialul Two and a Half Men este pe cale sa primeasca o noua veste soc care ar putea sa duca la inchiderea unuia dintre cele mai vizionate show-uri din istorie.

Angus T. Jones: Daca te uiti la Two and a Half Men, te rog, opreste-te. Actorul a desfiintat sitcomul care l-a facut celebru intr-o declaratie surprinzatoare: serialul s-ar putea incheia definitiv

Intr-un testimonial video religios, Angus T.Jones a facut o declaratie neasteptata, rugandu-i pe fanii Two and a Half Men sa nu se mai uite la serial. "Daca te uiti la Two and a Half Men, te rog opreste-te! Fac parte din acest show si nu mai vreau asta. Te rog nu-l mai urmari si nu iti mai umple capul cu prostii", a fost declaratia care a socat pe toata lumea.


Starul care primeste aproximativ 350.000 de dolari pe episod a continuat cu afirmatiile: "Nu vreau sa mai contribui la planul dusmanului. Nu pot fi crestin si sa fac parte din serial. Nu pot fi o persoana cu frica lui Dumnezeu si sa fiu intr-un show tv. Stiu ca nu pot", a explicat actorul.

 


Angus T Jones a fost indrumat spre orientarea religioasa adventista de un cuplu care face parte din Biserica a Saptea Adventista. Michael si Denise Johnson au postat clipul in care actorul de 19 ani a facut dezvaluirile care au uimit lumea televiziunii.


Dupa aparitia acestor declaratii, atat mama lui Angus, cat si oficiali din cadrul postului tv CBS nu au intarziat sa-si exprime punctul de vedere. "Sunt ingrijorata ca fiul meu a fost exploatat de biserica", a spus Carey Jones, in timp ce reprezentantii CBS au afirmat: "In acest moment incercam sa aflam ce se intampla. Angus are contract cu cei de la Warner Brothers. Vom vedea ce decizie vom lua in acest caz".

 


Angus T. Jones a declarat anul trecut  ca nu stie daca isi va mai continua cariera de actor dupa terminarea serialului Two and A Half Men, desi impresionati de talentul sau fanii i-au cerut in repetate randuri sa incerce si alte roluri.  Actorul pare decis insa sa stea cat mai departe de ochii presei. Poate faptul ca o mare parte din familia sa are probleme cu legea il face sa fie tot mai retras. Atat mama cat si tatal sau au fost arestati in repetate randuri pentru scandal, ultraj, posesie de droguri sau arme, in timp ce unchiul sau este la inchisoare pentru omor.


In urma cu 10 ani, Chuck Lorre, producatorul serialului Two and a Half Men, l-a considerat perfect si l-a distribuit imediat pe Angus T. Jones in rolul micutului Jack ce vine alaturi de tatal sau Alan (Jon Cryer) sa locuiasca cu unchiul Charlie Harper (Charlie Sheen) un burlac foarte instarit, care se bucura de toate avantajele unei existente comode.

 


Serialul Two and a Half Men a devenit celebru datorita lui Chalie Sheen, insa actorul a fost dat afara la finalul sezonului 8. Dupa plecarea cu scandal a actorului din serial, producatorii l-au adus pe Ashton Kutcher drept noua vedeta a show-ului. Desi pe multi fani aceasta decizie i-a dezamagit  sitcomul continua sa fie printre cele mai populare seriale din America, iar cariera lui Ashton Kutcher este in plina ascensiune. Starul s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de pe TV in sezonul 2011-2012.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies