Ads by IBU ProTV

Megan Fox

1986-05-16

(1 voturi)
10.0/10

Megan Denise Fox, cunoscuta ca Mega Fox sau Foxy Megan, s-a nascut pe 16 mai 1986, in Rockwood, Tennessee. Actrita si model, Megan a luat lectii de actorie si dans inca de la varsta de cinci ani. Cariera de model a inceput-o la treispreceze ani si i-a adus numeroase premii. Debutul cinematografic... citeste continuarea ›

Filme

Vezi toate filmele ›

Despre Megan Fox

Megan Denise Fox, cunoscuta ca Mega Fox sau Foxy Megan, s-a nascut pe 16 mai 1986, in Rockwood, Tennessee.

Actrita si model, Megan a luat lectii de actorie si dans inca de la varsta de cinci ani. Cariera de model a inceput-o la treispreceze ani si i-a adus numeroase premii.

Debutul cinematografic a avut loc cand i-a dat viata personajului Brianna Wallace, in filmul "Holiday in the Sun" (2001), regizat de tinerele surori Olsen. Rolul din serialul "Ocean Ave" (2002-2003) nu a ajutat-o prea mult. In 2004 a jucat alaturi de Lindsay Lohan in comedia "Confessions of a Teenage Drama Queen"


In atentia publicului a ajuns dupa aparitia in primele doua pelicule din  "Transformers", dar nu pentru felul in a care a interpretat, ci, mai mult, pentru calitatile fizice si asemanarea izbitoare cu Angelina Jolie. Rolul Mikaelei din Transformers au transformat-o intr-un star international. Steven Spielberg a cerut in mod special ca Megan Fox sa fie concediata si sa nu mai apara in cel de al treilea film “Transformers”, dupa ce aceasta a facut comentarii nepotrivite la adresa regizorului francizei, Michael Bay.


A urmat "How to Lose Friends and Alienate People" (2008), bazat pe povestea cartii lui Toby Young. Filmul i-a deschis portile catre box office-ul britanic. Urmatoarea productie, "Jennifer's Body" (2009) a schimbat macazul si i-a adus un rol negativ. Alte productii in care a jucat sunt seriile postului ABC, "Hope&Faith" (2004) si "The Help" (2004), "Jonah Hex" (2010), "Passion Play" (2010)


 Numita de nenumarate ori  in topurile celor mai frumoase femei din lume, ale revistelor FHM si Maxim, Megan este casatorita din 2010 cu actorul, producatorul si regizorul Brian Austin Green.


Megan adora sa citeasca, in special cartile cu subiect comic si are o slabiciune pentru jocurile video. S-a apucat de actorie ca sa scape de facultate si ca sa faca bani. In Transformers, prima ei mare lovitura, nu a stiut ca este actrita principala decat atunci cand au inceput filmarile. La scoala obisnuia sa manance la baie, pentru ca, desi era iubita de baieti, fetele erau agresive si aruncau cu pliculete de ketchup spre ea.

 


Modifică setările cookies