Ads by IBU ProTV

50/50 (2011)

50/50

AG
(0 voturi)
0.0/10

Regizor: Jonathan Levine (II)

Scenariu: Will Reiser

Cu: Joseph Gordon-Levitt , Seth Rogen, Anna Kendrick (I)

Casa de productie: Mandate Pictures

Sinopsis: Bazat pe o intamplare reala din viata scenaristului Will Reiser, filmul este povestea unui tanar de 27...

Sinopsis

Bazat pe o intamplare reala din viata scenaristului Will Reiser, filmul este povestea unui tanar de 27 de ani, Adam (Joseph Gordon-Levitt) care este diagnosticat cu cancer si lupta pentru a invinge boala.

Adam este un tanar plin de energie si umor care locuieste impreuna cu frumoasa lui iubita Rachael, are o mama iubitoare, un loc de munca stabil ca editor de programe radiofonice si un prieten de nadejde pe nume Kyle.

In urma unui control medical de rutina, Adam este informat de catre doctori ca sufera de o forma severa si rara de cancer care ii lasa numai 50% sanse de supravietuire si ca trebuie sa urmeze sedinte agresive de chimioterapie.

Desi nu se impaca deloc cu ideea ca boala i-ar putea pune capat vietii mai repede decat s-ar fi asteptat vreodata si trece prin toate fazele pe care le parcurg in mod normal pacientii diagnosticati cu cancer, de la negare si revolta pana la acceptare si resemnare, barbatul gaseste sprijin moral si alinare in Kyle si in Katie, psihologa draguta la care apeleaza pentru a-l ajuta sa depaseasca socul.

Spre deosebire de alti nefericiti care sufera de aceeasi boala si isi plang de mila, Adam decide sa trateze cancerul cu umor si sa faca haz de necaz ori de cate ori are ocazia, iar atitudinea lui pozitiva ii este de folos in lupta cu boala.

Actori

Vezi toti actorii ›
Seth Rogen
Seth Rogen
Anna Kendrick
(I)
Anna Kendrick (I)
Bryce Dallas Howard
Bryce Dallas Howard

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies