Ads by IBU ProTV

Furios si iute... in viteza a cincea (2011)

Fast Five

AG
(207 voturi)
7.2/10

Regizor: Justin Lin

Scenariu: Chris Morgan (I), Gary Scott Thompson

Cu: Paul Walker (I), Dwayne Johnson (I) , Jordana Brewster

Casa de productie: Original Film

Sinopsis: Vin Diesel si Paul Walker conduc o echipa formata din toate starurile care au jucat in filmele anterioare...

Sinopsis

Vin Diesel si Paul Walker conduc o echipa formata din toate starurile care au jucat in filmele anterioare ale francizei cladite pe viteza – Fast Five. In al cincilea film al seriei, fostul politist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipa cu fostul puscarias Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealalta a legii. Dwayne Johnson se alatura unei echipe de actori formata din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon si Don Omar pentru o cursa nebuna cu miza suprema.

De cand Brian si Mia Toretto (Brewster) l-au ajutat pe Dom sa evadeze de sub custodie, au trecut multe granite pentru a scapa de autoritati. Ascunsi acum intr-un colt din Rio de Janeiro, cei trei trebuie sa dea o ultima lovitura pentru a-si putea recapata libertatea. Isi aduna echipa lor de piloti de elita si sunt constienti ca au o singura sansa pentru a fi liberi odata pentru totdeauna: sa-l infrunte pe omul de afaceri corupt care ii vrea morti. Dar acesta nu e singurul care ii vaneaza.

Agentul federal Luke Hobbs (Dwayne Johnson), un tip dur si inflexibil, nu-si rateaza niciodata tintele. Cand primeste misiunea sa dea de urma lui Dom si Brian, isi aduna echipa si lanseaza artileria grea pentru a-i captura. Dar isi va da seama curand ca, in conditii dificile e greu sa-i mai deosebesti pe cei buni de cei rai. Asa ca va fi nevoit sa se bazeze numai pe instinctele sale pentru a-si incolti prada, inainte ca altcineva sa o doboare inaintea lui.

Actori

Vezi toti actorii ›
Paul Walker
(I)
Paul Walker (I)

	Dwayne Johnson (I)
Dwayne Johnson (I)
Jordana Brewster
Jordana Brewster
Elsa Pataky
Elsa Pataky

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies