Ads by IBU ProTV

Harry Potter si Prizonierul din Azkaban (2004)

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

AG
Fantastic, Familie, Aventura
141 minute
(1 voturi)
10.0/10

Regizor: Alfonso Cuarón

Cu: Adrian Rawlins, Geraldine Somerville, Lee Ingleby

Casa de productie: Warner Bros.

Sinopsis: In Harry Potter si Prizonierul din Azkaban / Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Harry (Daniel Radcliffe),...

Sinopsis

In Harry Potter si Prizonierul din Azkaban / Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint)si Hermione (Emma Watson), acum adolescenti, se intorc la Hogwarts pentru cel de-al treilea an, unde sunt nevoiti sa faca fata lui Sirius Black (Gary Oldman). Sirius Black a evadat din Inchisoarea Vrajitorilor si reprezinta o amenintare reala pentru Harry. Harry si prietenii invata acum cum sa faca fata lui Hippogriff (jumatate cal – jumatate vultur), cum sa respinga unele vraji si cum sa stapaneasca arta anumitor vraji. De asemenea viziteaza satul vrajitorilor Hogsmeade si the Shrieking Shack, (o casa bantuita din Britania).

 

Pe langa aceste aventuri, Harry trebuie sa faca fata si amenintarilor Dementorilor, sa infrunte un varcolac periculos si sa fuga de Sirius Black, dupa ce afla adevarul despre prizonierul evadat si relatia pe care a avut-o cu parintii lui Harry. Impreuna cu prietenii sai, Harry avanseaza in arta magiei si reuseste sa treaca peste barierele timpului, schimband chiar cursul mai multor vieti in aventura Harry Potter si Prizonierul din Azkaban / Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

Actori

Vezi toti actorii ›
Adrian Rawlins
Adrian Rawlins
James Potter
Geraldine Somerville
Geraldine Somerville
Lily Potter
Lee Ingleby
Lee Ingleby
Stan Shunpike
Harry Melling
Harry Melling
Dudley Dursley

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Modifică setările cookies