Ads by IBU ProTV

Haywire (2011)

Haywire

AG
(6 voturi)
8.6/10

Scenariu: Lem Dobbs

Cu: Gina Carano, Ewan McGregor, Michael Fassbender

Casa de productie: Relativity Media

Sinopsis: Mallory Kane (Gina Carano, cea mai sexy luptatoare MMA) este un agent superantrenat care lucreaza pentru...

Sinopsis

Mallory Kane (Gina Carano, cea mai sexy luptatoare MMA) este un agent superantrenat care lucreaza pentru o agentie guvernamentala de securitate in cele mai murdare si mai periculoase colturi ale lumii. Guvernul american apeleaza la ea de fiecare data cand are de-a face cu o misiune imposibila. Antrenata dupa cele mai inalte standarde, ea este rapida, eficienta si, cel mai important, impartiala, o arma perfecta pentru operatiunile periculoase in care este trimisa.


Dar, in momentul in care Mallory decide sa salveze viata unui jurnalist chinez tinut ostatic, ea devine fara sa stie inamicul numarul unu al guvernului si incepe sa fie vanata de proprii ei colegi. Dupa ce este haituita, batuta crunt si aproape ucisa, agenta incepe sa inteleaga ca singura ei sansa de supravietuire este sa demaste planurile subversive ale guvernului sau, care ameninta de fapt siguranta intregii lumi.


Fiind tinta unor asasini profesionisti care-i stiu orice miscare, Mallory trebuie sa gaseasca adevarul pentru a ramane in viata. Dar asta nu inseamna ca nu poate sa inceapa sa-si elimine dusmanii unul dupa altul, intr-o cursa care da fiori.

Actori

Vezi toti actorii ›
Gina Carano
Gina Carano
Ewan McGregor
Ewan McGregor

	Channing Tatum
Channing Tatum

Modifică setările cookies