Ads by IBU ProTV

Lawless (2012)

Lawless

AG
(4 voturi)
9.4/10

Regizor: John Hillcoat

Scenariu: Matt Bondurant, Nick Cave

Cu: Tom Hardy (I) , Shia LaBeouf , Guy Pearce (I)

Casa de productie: Annapurna Pictures

Sinopsis: Lawless, filmul lui John Hillcoat (The Road, The Proposition), este o adaptare a romanului scris de Matt...

Sinopsis

Lawless, filmul lui John Hillcoat (The Road, The Proposition), este o adaptare a romanului scris de Matt Bondurant.In muntii din Franklin County, Virginia, fratii Bondurant sunt niste personaje notorii. Cel mai mare dintre acestia, Howard (Jason Clarke), a reusit sa supravietuiasca Primului Razboi Mondial, dar s-a intors acasa complet cutremurat de experientele de pe front. Fratele sau Forrest (Tom Hardy) a fost la un pas de a-si pierde viata din cauza gripei spaniole, dupa ce aceasta boala necrutatoare le-a ucis parintii. El a reusit sa infranga boala datorita fortei tacute si a invincibilitatii viscerale si feroce care au ajuns sa-l defineasca. In schimb, Jack (Shia LaBeouf), mezinul, este impresionabil, sensibil, inteligent.


Cei trei traiesc vremuri grele dar au spirit de antreprenori si reusesc sa puna pe picioare o afacere infloritoare, fabricand bauturi alcoolice in mod ilegal. Dar se pare ca zilele de contrabanda cu bautura din tinutulul Franklin sunt pe sfarsite atunci cand in oras soseste un nou serif, Charlie Rakes (Guy Pearce), venit tocmai de la Chicago. Legea adusa de acesta este letala si corupta si va pune in pericol tot ce au reusit sa construiasca fratii Bondurant, precum si tot ce reprezinta ei. Numai ca in timp ce restul lumii cedeaza sub presiunea exercitata de Rakes, cei trei frati nu sunt gata sa se predea...


In regia lui John Hillcoat, filmul In afara legii / Lawless are la baza povestea adevarata a faimosilor raufacatori Bondurant - trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice si care isi incearca norocul la visul american in statul Virginia, in era Prohibitiei. O poveste fascinanta despre crima si coruptie, loialitate si iubire, brutalitate si tandrete, In afara legii / Lawless vine sa completeze panoplia filmelor cu gangsteri.


In distributie ii intalnim pe indragitii actori: Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan, precum si Guy Pearce si Gary Oldman.

Actori

Vezi toti actorii ›

	Tom Hardy (I)
Tom Hardy (I)
Guy Pearce
(I)
Guy Pearce (I)

	Gary Oldman
Gary Oldman
Floyd Banner

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies