Ads by IBU ProTV

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Mission: Impossible - Ghost Protocol

AG
(61 voturi)
9.8/10

Regizor: Brad Bird (I)

Cu: Tom Cruise , Jeremy Renner , Paula Patton

Casa de productie: Paramount Pictures

Sinopsis: Tom Cruise revine intr-una dintre cele mai populare francize, Misiune Imposibila, in cel de la patrulea...

Sinopsis

Tom Cruise revine intr-una dintre cele mai populare francize, Misiune Imposibila, in cel de la patrulea film, Misiune: Imposibila - Ghost Protocol.

In Misiune: Imposibila - Ghost Protocol, Agentia Impossible Missions Force este inchisa atunci cand este acuzata de implicarea in bombardarea Kremlinului. Ethan Hunt (Tom Cruise) si colegii sai pornesc intr-o misiune mortala pentru a salva fata agentiei si pleneta de o amenintare nucleara. Din distributie mai fac parte Jeremy Renner, Simon Pegg, Josh Holloway, Ving Rhames si Tom Wilkinson.


Echipa de realizatori este formata din nume importante din industrie, precum directorul de imagine Robert Elswit ("There Will Be Blood"), laureat cu Oscar, scenograful Jim Bissell ("Good Night, and Good Luck"), creatorul de costume Michael Kaplan ("Blade Runner," "Star Trek"), editorul laureat cu Oscar Paul Hirsch ("Star Wars"), producatorul de efecte vizuale Tom Peitzman ("Mission: Impossible III," "Alice in Wonderland").


Brad Bird a fost regizor si scenarist pentru "The Incredibles," care a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun scenariu, filmul castigand Oscarul pentru cel mai bun film de animatie. Mai recent, Bird a primit un Glob de Aur si al doilea sau Oscar pentru Cel mai bun film de animatie, pentru "Ratatouille."


 

Actori

Vezi toti actorii ›
Paula Patton
Paula Patton
Simon Pegg
Simon Pegg

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies