Ads by IBU ProTV

Planeta Maimutelor: Invazia (2011)

Rise Of The Planet Of The Apes

AG
(60 voturi)
9.9/10

Regizor: Rupert Wyatt

Scenariu: Pierre Boulle (1912–1994), Rick Jaffa

Cu: James Franco (I), Andy Serkis, Freida Pinto

Casa de productie: Twentieth Century Fox Film Corporation

Sinopsis: Un grup de oameni de stiinta din San Francisco se foloseste de maimute pentru a testa un medicament revolutionar,...

Sinopsis

Un grup de oameni de stiinta din San Francisco se foloseste de maimute pentru a testa un medicament revolutionar, menit sa vindece pacientii bolnavi de Alzheimer.

Desi apar reactii adverse la animalele carora li se administreaza medicamentul, cercetatorul Will Rodman (James Franco) devine obsedat de idee si continua experimentul. Analizand cu atentie comportamentul ciudat al unui cimpanzeu, care pare tot mai dornic sa isi primeasca pastila, cercetatorul descopera ca medicamentul creste inexplicabil nivelul de inteligenta al primatelor.

Desi Caroline (Freda Pinto), unul dintre cercetatori, este ingrijorata de situatie si de directia inspre care merge experimentul, ea nu va reusi sa il convinga pe Will sa renunte.

Maimutele pe care au fost facute experimente vor deveni tot mai inteligente si puternice, astfel incat vor dori sa cucereasca Pamantul, declasand un razboi intre rasa umana si primate. Aflati in plin razboi, specialistii in genetica vor trebui sa gaseasca o solutie pentru a impiedica disparitia rasei umane.

Actori

Vezi toti actorii ›
James Franco
(I)
James Franco (I)
Andy Serkis
Andy Serkis
Tom Felton
Tom Felton

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies