Ads by IBU ProTV

The Amazing Spider-Man (2012)

The Amazing Spider-Man

AG
(267 voturi)
8.0/10

Regizor: Marc Webb (I)

Scenariu: Alvin Sargent

Cu: Andrew Garfield (I), Denis Leary, Annie Parisse

Casa de productie: Columbia Pictures

Sinopsis: La 4 ani de la ultimul film din celebra serie, aventurile lui Peter Paker (Andrew Garfield) o iau de la...

Sinopsis

La 4 ani de la ultimul film din celebra serie, aventurile lui Peter Paker (Andrew Garfield) o iau de la inceput: de data asta eroul este prezentat la liceu unde se chinuie sa-si stapaneasca super-puterile si sa-i tina piept adversarului sau, Soparla (Rhys Ifans). Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de parinti in copilarie si lasat in grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) si a matusii May (interpretata de Sally Field).


Ca multi alti tineri de varsta lui, Peter este in cautarea propriei identitati. In acelasi timp, traieste prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretata de Emma Stone). Impreuna, ei descopera ce inseamna iubirea si implicarea intr-o relatie care se dovedeste a fi plina de secrete.


Descoperind o servieta misterioasa care apartinuse tatalui sau, Peter se hotaraste sa porneasca pe urmele parintilor sai, pentru a intelege motivele care i-au facut sa-l paraseasca. Cercetarile sale il duc direct la OsCorp si la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul coleg si partener de proiect al tatalui sau. Aici trebuie sa infrunte alter-ego-ul doctorului Connors, un personaj malefic numit Soparla. Astfel, Peter e nevoit sa ia niste decizii care-i vor schimba total viata. Puterile sale speciale vor face din el un erou, Spider-Man.

Actori

Vezi toti actorii ›
Andrew Garfield
(I)
Andrew Garfield (I)
Denis Leary
Denis Leary
Annie Parisse
Annie Parisse
Campbell Scott
Campbell Scott

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies