Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 05:30
    La Maruta
    105 min.
  • 07:15
    Eu si colonelul
    150 min.
  • 09:45
    La bloc
    120 min.
  • 11:45
    Povestea unui campion
    150 min.
  • 14:15
    Snoopy si Charlie Brown: Filmul Peanuts
    105 min.
  • 16:00
    Sparkle
    135 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Magnolii de otel
    120 min.
  • 22:30
    The International: Puterea banului
    150 min.
  • 01:00
    Misiunea
    150 min.
  • 03:30
    The International: Puterea banului
    120 min.
  • 05:30
    La bloc
    15 min.
  • 05:45
    La Maruta
    135 min.