Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:15
    La Maruta
    120 min.
  • 08:15
    Amintiri dureroase
    135 min.
  • 10:30
    La bloc
    135 min.
  • 12:45
    Hei, baiete! Hei, fato!
    105 min.
  • 14:30
    Proiectul Medusa
    120 min.
  • 16:30
    Neil Young: Muzica unei vieti
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Ultima calatorie
    120 min.
  • 22:30
    Un ghem de minciuni
    150 min.
  • 01:00
    Teleportati in adolescenta 2
    120 min.
  • 03:00
    Un ghem de minciuni
    120 min.
  • 05:00
    La bloc
    90 min.
  • 06:30
    La Maruta
    120 min.