Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:30
    La Maruta
    120 min.
  • 08:30
    Neil Young: Muzica unei vieti
    105 min.
  • 10:15
    La bloc
    135 min.
  • 12:30
    Proiectul Medusa
    120 min.
  • 14:30
    Ultima calatorie
    120 min.
  • 16:30
    Piratii! O banda de neispraviti
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Masca de argint
    150 min.
  • 23:00
    Prin aburii alcoolului
    105 min.
  • 00:45
    Un ghem de minciuni
    135 min.
  • 03:00
    Prin aburii alcoolului
    75 min.
  • 04:15
    La bloc
    75 min.
  • 05:30
    La Maruta
    120 min.