Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:45
    Ajunul Craciunului
    120 min.
  • 08:45
    La bloc
    135 min.
  • 11:15
    Devoratoarea de barbati
    120 min.
  • 13:15
    Secretul lui Adaline
    150 min.
  • 15:45
    Povestea lui Lance Armstrong
    150 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Solo
    120 min.
  • 22:30
    Ai ucide pentru mine?
    120 min.
  • 00:30
    Solo
    120 min.
  • 02:30
    Ai ucide pentru mine?
    90 min.
  • 04:00
    La bloc
    120 min.
  • 06:00
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies