Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 05:15
    La Maruta
    120 min.
  • 07:15
    Joey
    120 min.
  • 09:15
    La bloc
    150 min.
  • 11:45
    B.D. la munte si la mare
    135 min.
  • 14:00
    Povestea lui Tommy Cooper
    135 min.
  • 16:15
    Cu mingea la picior
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Ronin
    150 min.
  • 23:00
    Anaconda 3
    105 min.
  • 00:45
    Ronin
    135 min.
  • 03:00
    La Maruta
    120 min.
  • 05:00
    La bloc
    60 min.
  • 06:00
    Ce spun romanii
    120 min.

Modifică setările cookies