PROGRAM PROCINEMA

  • 05:30
    La Maruta
    120 min.
  • 07:30
    Bowfinger
    120 min.
  • 09:30
    La bloc
    135 min.
  • 11:45
    Inima dulce
    105 min.
  • 13:30
    Un alt Karate Kid
    135 min.
  • 15:45
    Bobby Jones: O sclipire de geniu
    150 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Supriza: vine Polly
    105 min.
  • 22:15
    Linia mortii
    135 min.
  • 00:30
    Supriza: vine Polly
    105 min.
  • 02:15
    Apropo Tv
    60 min.
  • 03:15
    La bloc
    150 min.
  • 05:45
    Ce spun romanii
    105 min.

Modifică setările cookies