PROGRAM PROCINEMA

  • 05:45
    Ce spun romanii
    105 min.
  • 07:30
    Bobby Jones: O sclipire de geniu
    150 min.
  • 10:00
    La bloc
    135 min.
  • 12:15
    Un alt Karate Kid
    150 min.
  • 14:45
    Supriza: vine Polly
    105 min.
  • 16:30
    Stewardesa
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Nazdravanii din padure: Speriosul speriosilor
    105 min.
  • 22:15
    Focul la ei
    105 min.
  • 00:00
    Linia mortii
    135 min.
  • 02:15
    Apropo Tv
    60 min.
  • 03:15
    La Maruta
    105 min.
  • 05:00
    La bloc
    75 min.
  • 06:15
    Ce spun romanii
    120 min.

Modifică setările cookies