PROGRAM PROCINEMA

  • 06:30
    Ce spun romanii
    105 min.
  • 08:15
    Cupa Gilbert
    105 min.
  • 10:00
    La bloc
    165 min.
  • 12:45
    Nunta cu Darcy
    105 min.
  • 14:30
    Steve Irwin - Prietenul animalelor
    105 min.
  • 16:15
    Lego Batman: Filmul
    120 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    O moarte mai buna
    120 min.
  • 22:30
    Control Parental
    120 min.
  • 00:30
    O moarte mai buna
    135 min.
  • 02:45
    Apropo Tv
    45 min.
  • 03:30
    La bloc
    150 min.
  • 06:00
    La Maruta
    105 min.

Modifică setările cookies