Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 05:15
    La Maruta
    120 min.
  • 07:15
    Soricelul se pune cu elefantul
    105 min.
  • 09:00
    La bloc
    135 min.
  • 11:15
    Arthur
    135 min.
  • 13:30
    Ziua indragostitilor
    150 min.
  • 16:00
    Povestea delfinului
    135 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Casa Versace
    120 min.
  • 22:30
    Marea mahmureala 3
    120 min.
  • 00:30
    Casa Versace
    105 min.
  • 02:15
    Marea mahmureala 3
    120 min.
  • 04:15
    La bloc
    60 min.
  • 05:15
    La Maruta
    105 min.

Modifică setările cookies