PROGRAM PROCINEMA

  • 06:30
    Batem palma?
    90 min.
  • 08:00
    Pazind-o pe Tess
    105 min.
  • 09:45
    La bloc
    150 min.
  • 12:15
    Joey
    120 min.
  • 14:15
    Kramer contra Kramer
    135 min.
  • 16:30
    Aventurile K-9: Legenda aurului pierdut
    120 min.
  • 18:30
    La bloc
    120 min.
  • 20:30
    Indiana Jones si Regatul craniului de cristal
    150 min.
  • 23:00
    N-am uitat ce ai facut asta-vara
    120 min.
  • 01:00
    Indiana Jones si Regatul craniului de cristal
    135 min.
  • 03:15
    Apropo Tv
    45 min.
  • 06:30
    La bloc
    60 min.

Modifică setările cookies