PROGRAM PROCINEMA

  • 06:30
    La Maruta
    120 min.
  • 08:30
    Mama batailor de cap
    120 min.
  • 10:30
    La bloc
    135 min.
  • 12:45
    Noile aventuri ale lui Babe
    105 min.
  • 14:30
    Eu si printul 2
    120 min.
  • 16:30
    Inima de dragon: Un nou inceput
    105 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Orasul infernului
    120 min.
  • 22:30
    Super-rai
    150 min.
  • 01:00
    Orasul infernului
    105 min.
  • 02:45
    La Maruta
    105 min.
  • 06:15
    La bloc
    30 min.
  • 06:45
    La Maruta
    120 min.

Modifică setările cookies